Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Alte produse alimentare
  5. Alte produse alimentare - Bucuresti - Ilfov
  6. Alte produse alimentare - Bucuresti
  7. Alte produse alimentare - Sectorul 6
Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%
Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%
Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%
Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%
Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%
Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%
Postat 21 aprilie 2024

Cafea Verde - ETIOPIA Yirgacheffe Dumerso 2022, Arabica 100%

48 lei

PromoveazăReactualizează
  • Firma

Descriere

CALITATE: Grade 2

FERMA: Mici productori cu Dumerso Washing station

ALTITUDINE: 1600 m - 1800 m

VARIETATE: Heirloom

PROCESARE: Spalare

PERIOADA CULES: Octombrie - Decembrie

GUST - dulce cu note florale de ceai negru, bergamota, floare de cafea, corp neted si o aciditate usoara dar clara.

SCOR SCA: 86

Prelucrarea spalata la statie urmeaza metodele traditionale etiopiene. Dupa o examinare initiala in care ciresul este plutit si verificat vizual sub covor, covarsit si cires deteriorat, ciresul este pulpat si fermentat. Cafeaua fermenteaza in apa timp de 36 pana la 72 de ore. In timpul fermentatiei, apa se schimba de 3 ori.

Dupa fermentare, pergamentul este trimis printr-un canal de clasificare care spala pergamentul simultan, indepartand orice mucilagiu ramas si separa pergamentul prin densitate. Odata curatat, cel mai inalt grad de pergament este inmuiat timp de inca 8 pana la 12 ore.

Pergamentul umed este transferat in campul de uscare. In prima zi, pergamentul se sprijina pe mesele de pre-uscare, unde excesul de apa se poate scurge cu usurinta si angajatii inspecteaza pergamentul umed. Este mai usor sa detectati si sa eliminati defectele pergamentului umed. Dupa o zi pe mesele de pre-uscare, personalul de teren de uscare transfera pergamentul umed pe paturi ridicate unde se va usca pana la 12 zile. Personalul intoarce periodic pergamentul pentru a asigura o uscare uniforma. Odata uscate, cafelele se odihnesc intr-un depozit cooperativ.

Etiopia Gradul 2

Gradele din Etiopia depind de inspectia vizuala a defectelor si de calitatea cupei. Gradele 1 si 2 sunt considerate cafea de specialitate, clasele 3-9 sunt clasificate ca cafea comerciala. Gradul 1 nu contine defecte de cupa si pete si are zero quaker.

Cafea in Etiopia

In timp ce Etiopia este renumita ca locul de nastere al cafelei, astazi ramane o industrie specializata in industria cafelei, draga pentru varietatea sa incredibila de arome. Desi trasabilitatea completa a fost dificila in istoria recenta, noile reglementari au facut posibila achizitia directa. Colaboram direct cu fermierii pentru a-i ajuta sa produca loturi de specialitate de inalta calitate, care sunt acum complet trasabile, adaugand valoare atat pentru fermieri, cat si pentru prajitori.

Calitatea exceptionala a cafelei etiopiene se datoreaza unei combinatii de factori. Diversitatea genetica a soiurilor de cafea inseamna ca gasim o diversitate de aroma, chiar si intre (sau in interiorul) fermelor cu conditii de crestere si procesare similare. Pe langa soiuri, metodele de prelucrare contribuie si la calitatea finala. Ultimele ingrediente cheie pentru o cafea excelenta in Etiopia sunt traditiile producatoare care au creat diversitatea genetica, infrastructura de procesare si cafeaua excelenta de care ne bucuram astazi.
Daca intrati pe kestarcoffee.ro puteti alege din peste 60 de origini cafea verde si prajita, incepand cu cantitati de la 250g pana la saci de 60/70kg
ID: 216384775

Contactează vânzătorul

User avatar
Facebook connected icon

Octavian

Pe OLX din septembrie 2018

Activ pe 24 aprilie 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau