Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Cereale - plante - pomi
  4. Seminte-plante gradina
  5. Seminte-plante gradina - Iasi
  6. Seminte-plante gradina - Iasi
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile
Postat 15 mai 2024

Hai sa Prevenim Cancerul și Tumorile

49 lei

PromoveazăReactualizează
  • Persoana fizica

Descriere

Cum știm cu toții prevenția unei boli este mai eficientă decât tratarea ei , dar in același timp nu prea avem in obișnuința sa ne gândim la ceva ce nu sa întâmplat inca , iar când ne gândim , cercetam și aflam ca ar trebui sa mâncam o groaza de legume si fructe, astfel ne lăsam lehamite ( fie ce o fi , o cruce mare si dam înainte iama in fast-fooduri )
Dar soluția exista si nu implica tone de legume ci SuperFood Microplantele care se știe ca conțin de 30-50 de ori mai multe substanțe nutritive , vitamine , minerale , antioxidanți decât planta matura .
Noi am selectat câteva dintre cele mai eficiente microplante in prevenția Cancerului si a Tumorilor :

Microplantele de VARZA ROȘIE sunt unele dintre cele mai sănătoase microplante. Conțin aprox. de 260 de ori mai mult beta-caroten, de 6 ori mai multă vitamina C și de 40 de ori mai multă vitamina E per gram decât varza roșie matură.
potasiu, calciu, fibre, glucosinolat (Anticancer),
l-glutamină (aminoacid), Antociani (antioxidant Anticancer )

Microplantele de RIDICHE PURPURIE sunt substantiale ca si volum, crocante si au gust exact de ridiche. Culoarea purpurie spectaculoasa este o alegere excelenta pentru a adauga culoare si savoare la orice salata sau sandvis.
Facand parte din familia cruciferelor, Ridichea se bucura de un continut bogat in antioxidanți anticancer ( antociani ), fiind cunoscuta si intrebuintata de secole pentru proprietatile sale sedative si de eliminare a toxinelor din sange.Frunzele contin de 6 ori mai multa vitamina C decat radacina de ridiche, fiind o sursa excelenta de calciu.
Nutrienți
Vitamina C, U, potasiu, Calciu, Antociani Antioxidanti Anticancer

Microplantele de Broccoli care intr-o plantuta conține de de 40 de ori mai mulți nutrienți decât căpățâna de broccoli matură; conținut bogat de vitamine și minerale precum: betacaroten, luteină, zeaxantină, tiamină, niacin, vitamina A, C, complex de vitamina B, calciu, magneziu, fier, zinc, fosfor și potasiu,Sulforaphane ( antihelicobacter , cancer la stomac)

Beneficiile consumului de broccoli

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SĂNĂTATEA CREIERULUI
Datorită vitaminei K din compoziție, broccoli este leguma care ajută la prevenirea mai multor boli neurodegenerative, precum boala Alzheimer.

LUPTĂ ÎMPOTRIVA CANCERULUI
Pentru că boala este caracterizată printr-o creștere rapidă a celulelor anormale și este adesea legată de stresul oxidativ, leguma conține anumiți compuși care ajută organismul să se protejeze de mai multe tipuri de cancer precum cel de prostată, de sân, cancer gastric sau pancreatic.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE SISTEMUL DIGESTIV
Pentru că are un conținut ridicat de fier, leguma este un adjuvant natural și pentru reglarea digestiei. De asemenea, ajută și la menținerea nivelului de bacterii sănătoase din intestine.

CONTROLEAZĂ DIABETUL
Datorită sulforafanului și a kaempferolului din compoziția cruciferului, acesta este un aliment ce poate îmbunătăți rezistența la insulină la pacienții diagnosticați cu diabet zaharat.

DETOXIFIAZĂ ORGANISMUL
Broccoli este un bun detoxifiant pentru corp deoarece are în compoziție vitamina C, sulf și aminoacizi. Astfel, ajută la îndepărtarea toxinelor și a radicalilor liberi precum acidul uric din organism și purifică sângele.

L-Glutamina prezenta in Microplantele de Varza roșie are un rol important in echilibrarea pH-ului organismului, prin efectul alcalinizant. De asemenea are actiune antioxidanta prin stimularea sintezei de glutation endogen si un rol esential in transportul azotului in celulele musculare, favorizand refacerea mai rapida dupa interventii chirurgicale, boli sau antrenamente fizice, cresterea masei musculare, impiedicarea formarii acidului lactic.

Ce Sunt Antocianinele?
Antocianinele sunt pigmenți solubili în apă. Aceste molecule se găsesc într-o gamă largă de plante comestibile și, de asemenea, în unele tipuri de canabis. Ele formează cel mai mare grup de pigmenți solubili în apă, cu peste 635 de pigmenți identificați în natură până la momentul de fata
Pe lângă culorile uimitoare, antocianinele au și un potențial terapeutic impresionant. Studiile celulare, studiile pe animale și chiar și studiile clinice pe oameni sugerează că aceste molecule ar putea juca un rol în prevenirea bolilor și în ameliorarea simptomelor.

Asemenea pigmenților, antocianinele sunt responsabile pentru culorile strălucitoare de roșu, violet și albastru, prezente în multe specii de fructe, legume și ierburi.

De fiecare dată când vezi aceste culori vibrante pe frunze, fructe și fructe de pădure, poți fi sigur/ă că este opera antocianinelor.

Aceste molecule sunt responsabile și pentru culoarea violet a florilor de canabis. Exact; nu sunt trucuri făcute în Photoshop. Unele tulpini au gene care le determină să dezvolte un număr mare de antocianine în perioada de înflorire târzie. Poți adăuga antocianinele la lista lungă de componente benefice regăsite în această plantă.

Însuși cuvântul „antocianină” indică aspectul lor impresionant. Titlul provine din două cuvinte grecești: „ánthos”, care înseamnă floare și „kyanó”, care înseamnă albastru închis.

Antocianinele joacă un rol extrem de important și în industria coloranților alimentari naturali, înlocuind, în unele cazuri, coloranții sintetici, cu potențial dăunător.

Antocianinele există în concentrații destul de mari în zmeură neagră, coacăze negre, afine, mure, varză roșie, prune negre, ridiche roșie și zmeură roșie.

Studiile de la ora actuală sugerează că antocianinele ar putea juca un rol important în prevenirea și gestionarea unor afecțiuni. Produsele fitochimice produc următoarele efecte:

• Antioxidante
• Antiinflamatoare
• Anticarcinogenice
• Pot preveni bolile cardiovasculare
• Controlul obezității

Comparativ cu alte componente ale plantei de canabis - și anume canabinoizii și terpenele - antocianinele au fost supuse unor teste mai riguroase. Aceste teste includ studii clinice și preclinice pe oameni.

Hai să explorăm câteva studii mai în detaliu.

Efecte antioxidante

Studiile pe celule și animale au demonstrat efectul antioxidant al antocianinelor. Antioxidanții sunt molecule dietetice importante, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi - molecule rebele care pot dăuna celulelor, proteinelor și ADN-ului.

După un timp, această deteriorare oxidativă poate contribui la boli cardiovasculare, inflamații, îmbătrânirea pielii și cancer.

Studiile[1] publicate în jurnalul „Agricultural and Food Chemistry” au testat activitatea antioxidantă a două molecule de antocianină. Cercetătorii au descoperit substanțe chimice care prezintă un efect antioxidant similar vitaminei E.

Studiile efectuate ulterior pe celulele umane au arătat că antocianinele prezente în vinul roșu sunt capabile să protejeze globulele roșii din sânge[2] împotriva stresului oxidativ.

Antocianinele au demonstrat și efecte antioxidante în cazul animalelor vii (in vivo). Un studiu[3] publicat în jurnalul „Free Radical Biology and Medicine” a testat capacitatea antioxidantă a șobolanilor. Rozătoarele au primit o dietă săracă în vitamina E pe o perioadă de 12 săptămâni, pentru a le mări susceptibilitatea la deteriorarea oxidativă.

După cele 12 săptămâni, cercetătorii au hrănit șobolanii cu un extract bogat în antocianină. Aceștia au descoperit că dieta bogată în antocianină a îmbunătățit semnificativ capacitatea antioxidantă a plasmei.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că un consum de alimente bogate în antocianine ar putea contribui la o stare antioxidantă generală. Includerea antocianinelor într-o dietă umană ar putea fi deosebit de interesantă în populațiile care au, de obicei, un nivel scăzut de vitamina E.

Efecte antiinflamatorii

Antocianinele pot combate problema inflamației pe alte căi. Grupul de proteine ​​cunoscut sub numele de ciclooxigenază (COX pe scurt) ajută la alimentarea inflamației prin transformarea acidului gras arahidonic în lipide inflamatorii, cunoscute sub numele de prostaglandine.

Interesant este faptul că antocianinele pot stopa activitatea acestora, reducând astfel și inflamația.

Studiile[4] publicate în jurnalul „Phytomedicine” au testat acțiunea a numeroase extracte de antocianină asupra COX-ului. Folosind extracte din mai multe tipuri de vișine, afine, mure, merișoare, soc, zmeură și căpșune, cercetătorii au descoperit că toate extractele sunt eficiente la inhibarea activității COX.

Cele provenite din căpșune, mure și zmeură au fost cele mai eficiente și efectele lor sunt comparabile cu cele ale ibuprofenului.

Un studiu similar[5] a testat extractul de antocianină din mure pe inflamația prezentă în șobolani. Impresionant, extractul a reușit să reducă toate măsurile de inflamație.

Anticarcinogenic

O arhivă mare de studii științifice documentează efectele anticarcinogenice ale antocianinelor. Moleculele par a fi capabile să combată cancerul pe mai multe fronturi (în condiții de laborator). Până în prezent, cercetătorii au descoperit[6] că acestea inhibă transformarea și proliferarea celulară și induc apoptoza celulelor tumorale - și multe al
ID: 249072558

Contactează vânzătorul

Facebook connected icon

John C.

Pe OLX din aprilie 2012

Activ pe 23 mai 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau