Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Alte produse alimentare
  5. Alte produse alimentare - Prahova
  6. Alte produse alimentare - Ghighiu
Kefir ciupercuțe
Kefir ciupercuțe
Kefir ciupercuțe
Kefir ciupercuțe
Kefir ciupercuțe
Postat 18 aprilie 2024

Kefir ciupercuțe

30 lei

PromoveazăReactualizează
  • Persoana fizica

Descriere

Ofer ciuperca Kefir. Se poate prepara zilnic, Kefir acasă din lapte de vacă, oaie, capră. Livrarea cu Fan Courier. Coletul conține două linguri de ciupercă pentru prepararea de 300-400 ml kefir, sau mai mult, zilnic. Ofer și instrucțiunile prin telefon. După încheierea fermentației, strecurați laptele printr-o sită de plastic (cu găurile cât să nu treacă o boabă de orez, ca și comparație de mărime, că să nu se piardă puișorii de kefir), după care amestecați-o iar cu o nouă porție de lapte crud. Ciuprca a fost creata si crescuta de catre Calugarii Tibetani si are multiple calitati terapeutice.

Ciuperca are aspect albicios, cu aspect de muguri de conopidă, cu forme neregulate şi dimensiuni de 5-10-15 mm, ajungând la maturitate uneori până la 20-30 mm lungime. Mugurii de dezlipesc şi se separă singuri.

Kefirul este o băutura lactat acida ce se obţine din granule de kefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic, dioxid de carbon şi alcool. Aceasta băutura minunata se obţine prin dubla fermentare, în prima faza fermentare lactică iar apoi la temperaturi mai scăzute, alcoolica.

Laptele inoculat cu granule de kefir poate să reprime creşterea de agenţi patogeni la nivel intestinal ca de exemplu: Salmonella sau Shigella, aceasta datorându-se complexităţii moleculei granulei de Kefir precum şi a modului de acţiune al microorganismelor care formează granula de Kefir.

Savanţii au observat beneficiile digestive ale aportului de Kefir asupra sănătăţii şi longevităţii datorita componentelor sale antioxidante, anticancerigene şi bacteriostatice. Echipele de cercetare diverse din toata lumea au încurajat rezultatele aduse de kefir asupra sănătăţii . Cele mai multe metode de cercetare au fost executate în vitro atât pe animale cat şi pe subiecţi umani. Studiile recente asupra consumului de Kefir au arătat şi demonstrat proprietăţile antitumorale şi antimutagenice, acest lucru datorându-se substanţelor existente în granula de Kefir (imidazolinei)

Cum se prepară kefirul

1. Se pun 1-2 linguri într-un borcan de sticlă sau plastic de 500 ml şi se toarnă lapte proaspăt, dulce. Se lasă 8-12-16-24 ore la fermentat (în funcţie de temperatura mediului ambiant), fără să se închidă ermetic, ci numai cu un capac pus invers pe borcan. Laptele fermentează suficient şi, după doar 8-12 ore, are deja proprietăţile complete pentru tratament. Gustaţi şi opriţi fermentaţia după intervalul optim în condiţiile dvs. de mediu. Nu folosiți nici o ustensila de metal, doar plastic sau lemn.
ID: 269189000

Contactează vânzătorul

User avatar
Facebook connected icon

Constantin C-tin

Pe OLX din februarie 2014

Activ pe 30 aprilie 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau