Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Agro si industrie
  3. Produse piata - alimentatie
  4. Miere - Produse apicole
  5. Miere - Produse apicole - Dolj
  6. Miere - Produse apicole - Craiova
Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur
Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur
Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur
Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur
Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur
Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur
Postat 06 aprilie 2024

Miere Manuka bio TA25+ 250G-Sonnentor-cel mai puternic antibioticnatur

193,90 lei

PromoveazăReactualizează
  • Firma

Descriere

Miere Manuka bio TA25+ antibacteriană 250 G - Sonnentor

Mierea bio care vindeca, cel mai puternic antibiotic natural.

Mierea obținută din aceste flori are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente.

Mierea de Manuka este un nectar de flori foarte special, un remediu minunat!

Gustul este picant și puternic, ușor mentolat și încântă simțurile.

Mierea Manuka Sonnentor provine dintr-o rezervație naturală din Noua Zeelandă. Proiectul conservă și vine în ajutorul albinelor, spre exemplu, prin ungerea arbuștilor Manuka cu ulei de cimbru pentru protejarea împotriva insectelor dăunatoare, astfel “prelungind” viața albinelor. Albinele pot trăi toată viața lor în zona și nu sunt nevoite să migreze pentru hrană.

Mierea de Manuka este o miere monoflora, unica in lume, adunata si preparata de albinute din floarea arborelui de Manuka (Leptospermum Scoparium), arbore care creste numai in insulele salbatice si nepoluate ale Noii Zeelande. Mierea de Manuka a fost utilizata pentru proprietatile sale medicinale de catre triburile Maori si primii colonisti europeni timp de secole, cu mult inainte ca proprietatile deosebite ale acesteia sa fie cercetate si validate de catre medicina moderna.

Proprietati antimicrobiene: cercetarile au dovedit ca Mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:

Escherichia coli (E. coli)
Staphylococcus aureus (Staph infections)
Citrobacter freundii
Proteus mirabilis
Pseudomonas aeruginosa
Salmonella typhimurium
Streptococcus faecalis
Streptococcus pyogenes
Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) – infectii de spital
Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)

1. Mierea folosita intern: raceli, dureri de gat , simptome de gripa, probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului Iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri, probleme ale gingiilor.

2. Mierea folosita extern (creme tratament pe baza de miere) : rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus ), eczeme, psoriasis, acnee, dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate, pecingine, picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Mierea Manuka Sonnentor nu se expune niciodată unor temperaturi de peste 38 grade Celsius!

Mierea Manuka Sonnentor are factorul TA (total activity) cel mai ridicat, cu nivel maxim de activitate - TA 25+!

TA – Activitate Totală – este în prezent singura metodă independentă de măsurare pentru a descrie activitatea antibacteriană a mierii Manuka.

TA – Activitatea Totală nu poate fi creată artificial; nu poate fi augmentată artificial sau adăugată mierii Manuka.

O calitate PREMIUM a Mierii Manuka, direct de la sursă! TA 25+

Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strâng nectar și polen de pe Manuka și le aduc înapoi în stupi. Perhidrolul se creează printr-o reacție naturală între valoarea pH redusă, conținutul redus de umiditate și diferite enzime.

În acest test, standardizat în laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU și internaționale, mierea de Manuka se plasează pe un disc din sticlă care conține bacteria Staphylococcus aureus.
După mai multe 18 ore, se măsoară cât de mult s-a încetinit răspândirea acestei bacterii, iar de aici se obține valoarea TA.

Acest proces chimic se găsește și în alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt și mierea de portocală, însă cu o valoare mai redusă.
Doar rapoartele mierii Manuka afișează valori extrem de mari de 25%, TA 25+ și peste.

Însă există și mieri Manuka care au un TA de doar 10+ și TA nedetectabil de
ID: 59748066

Contactează vânzătorul

User avatar
Facebook connected icon

Magia Plantelor

Pe OLX din iunie 2015

Activ pe 08 ianuarie 2024

xxx xxx xxx

Vanzator

Localitate

Descarca aplicatia pentru telefonul tau