Postat 24 aprilie 2024
Scortisoara rulou la 1KG
65 lei
Firma
Descriere
In mod traditional, scortisoara rulou este obtinuta din coaja bruna exterioara a copacului Cinnamonum vesnic, care se usuca in lumina soarelui si se rostogoleste intr-o forma tubulara, cunoscuta si sub denumirea de "scortisoara chineza". Pentru scortisoara, patria este Sri Lanka, Bangladesh, India, Indonezia si China.
Scortisoara rulou a fost mult timp cel mai popular condiment pentru coacere, in majoritatea culturilor din intreaga lume. Scortisoara subtire si totusi cu aroma intensa, este ideala pentru prajituri, paine, produse de patiserie, inghetata si de asemeni, poate fi adaugata in fulgi de ovaz dimineata.
Scortisoara este utilizat pe scara larga in diferite directii de gatit. Este demn de remarcat faptul ca, scortisoara rulou face parte din categoria de condimente cum ar fi vanilie, curry etc.
Scortisoara este folosita pentru a da aroma la marinate si sosuri, la feluri de mancare de peste, produse de panificatie si produse de cofetarie. Scortisoara a inceput sa fie adaugata, chiar si la carnati, branzeturi, paste, inghetata, branza de vaci, precum si la prepararea pestelui picant, cum ar fi heringul, sprotul si alti pesti mici. Scortisoara merge bine cu mere, pere, dovleac si cirese.
Se recomanda sa adaugi acest condiment cu 10-15 minute inainte coacere, iar cand gatesti alimente pe gratar sau carbune, adauga-l inainte de frigere.
Scortisoara rulou a fost mult timp cel mai popular condiment pentru coacere, in majoritatea culturilor din intreaga lume. Scortisoara subtire si totusi cu aroma intensa, este ideala pentru prajituri, paine, produse de patiserie, inghetata si de asemeni, poate fi adaugata in fulgi de ovaz dimineata.
Scortisoara este utilizat pe scara larga in diferite directii de gatit. Este demn de remarcat faptul ca, scortisoara rulou face parte din categoria de condimente cum ar fi vanilie, curry etc.
Scortisoara este folosita pentru a da aroma la marinate si sosuri, la feluri de mancare de peste, produse de panificatie si produse de cofetarie. Scortisoara a inceput sa fie adaugata, chiar si la carnati, branzeturi, paste, inghetata, branza de vaci, precum si la prepararea pestelui picant, cum ar fi heringul, sprotul si alti pesti mici. Scortisoara merge bine cu mere, pere, dovleac si cirese.
Se recomanda sa adaugi acest condiment cu 10-15 minute inainte coacere, iar cand gatesti alimente pe gratar sau carbune, adauga-l inainte de frigere.
ID: 214206722
Contactează vânzătorul
xxx xxx xxx