- Pagina principală
- Locuri de munca
- Personal hotelier - restaurant
- Bucatar - ajutor bucatar
- Bucatar - ajutor bucatar - Sibiu
- Bucatar - ajutor bucatar - Sibiu
Hai sa redefinim ospitalitatea! Restaurant La Turn angajeaza.
Salariu
4 000 - 7 000 lei
Localizare
Sibiu
Tip contract
Nedeterminat
Tip job
Full time
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Descriere
Restaurant La Turn, isi consolideaza echipa si este in cautare de oameni faini pentru urmatoarele roluri
Bucatar Sef si Bucatar de linie
Suntem in plina tranzitie intre vechi si nou si ce ne dorim momentan este sa gasim oameni
pasionati de munca pe care o presteaza si ii defineste. Cel mai corect lucru ar fi sa discutam
detaliat la o intalnire fiecare rol cu responsabilitatile si beneficiile lui, insa o sa descriem succint
cateva lucruri pentru fiecare rol. Trecutul este pentru a invata lectii si avem multe de invatat, insa acum ne concentram pe a
crea un prezent stabil care sa contureze proiectele in plina dezvoltare pe care le avem. Tocmai din
acest motiv cautam in primul rand caractere faine , oameni vizionari si cel mai important muncitori.
Cautam sa fim corecti si sa apreciem proactivitatea si promitem sa punem pe masa toate
oportunitatile de dezvoltare profesionala de care dispunem. Daca esti un om fain, sa ne suni!
Bucatar Sef- salariul este de 7000 ron plus beneficii extrasalariale(protocol)
• limba engleză la nivel conversațional;
• minim cunostințe medii de a lucra cu calculatorul (Excel, Word, Power Point, Outlook);
• minim trei-patru ani experiență într-o poziție similară, de preferat în restaurante similare;
• capacitatea de a forma și a lucra cu și în echipe;
• alinierea la standardele normelor HACCP;
• capacitatea de a realiza un program de lucru, eficient, în funcție de particularitățile
restaurantului;
• capacitatea de a realiza o organigramă, un necesar de personal, potrivită restaurantului în
funcție de sezon
• rigurozitate în ceea ce privește regulile de igienă în alimentația publică;
• ordonat și disciplinat atât la nivel personal cât și de echipă;
• abilitatea și capacitatea de a motiva oamenii;
• capacitatea de a pregăti și instrui personalul din subordine în prepararea produselor
alimentare reci și calde, în conformitate cu meniul restaurantului;
• manifestă flexibilitate în programul de lucru;
• atitudine orientată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, persoană
energică și amabilă;
• capacitatea de a pregăti și instrui personalul din subordine în prepararea produselor
alimentare reci și calde în conformitate cu meniul restaurantului;
• rezistență la stres;
• atitudine pozitivă și conciliantă în relațiile cu colegii din bucătărie și restaurant;
• deschis la învățare, perfecționare și dezvoltare;
• dispus să îi învețe pe altii și să predea din cunoștințele sale;
• înțelege responsabilitatea postului pe care îl ocupă.Bucatar de linie- salariul este intre 4000 si 5000 ron plus beneficii extrasalariale(protocol)
• este responsabil ca prin activitatea lui să se asigure de satisfacția oaspetelui în restaurant;
• este responsabil de menținerea unui climat bun la locul de muncă;
• este responsabil de a duce o imagine pozitivă a companiei în exterior;
• pregătește preparatele din meniu, conform rețetelor restaurantului;
• montează și servește preparatele conform modurilor de preparare ale restaurantului;
• folosește întotdeauna vesela stabilită de conducerea restaurantului;
• realizează împreună cu superiorul direct, necesarul de aprovizionare;
• se asigură de implementarea și menținerea standardelor de păstrare și depozitare a
produselor, semipreparatelor și preparatelor alimentare;
• este responsabil cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare în aria de lucru;
• se asigură și respectă timpii de preparare stabiliți de către conducerea restaurantului;
• păstrarea în bune condiții a ustensilelor și aparaturii din aria de lucru;
• se asigură că se folosesc materiile prime agreate de conducerea restaurantului;
• este responsabil și respectă normele de igienă și de securitate a muncii;
• este responsabil și utilizează eficient resursele existente, exclusiv în interesul firmei.
• debarasează și asigură curățenia în bucătărie și în zona lui de lucru în permanență;
• este responsabil de colectarea selectivă a gunoiului;
• manifestă flexibilitate în programul de lucru;
• folosește întotdeauna vesela stabilită de conducerea restaurantului;
• este proactiv și vine cu propuneri, la rândul lui, pentru a contribui la satisfacția clientului;
• cunoaște și crede în valorile organizației și le insuflă tuturor;
• folosește în comunicarea cu colegii cuvintele ”te rog și mulțumesc” și se asigură de această
abordare la nivel de restaurant.
Localitate
Sibiu,
Sibiu
Ai o întrebare pentru angajator despre această ofertă?