Mesaje
Adauga anunt nou
  1. Pagina principală
  2. Locuri de munca
  3. Munca in strainatate
  4. Hoteluri si restaurante
  5. Hoteluri si restaurante - Bucuresti - Ilfov
  6. Hoteluri si restaurante - Bucuresti
  7. Hoteluri si restaurante - Sectorul 6
GLOBAL JOBS
Postat 30 mai 2024

Ospatar, 1550-2000 €+tips Vase croaziera fluvii EU

Salariu

1 500 - 2 000 €

Localizare

Bucuresti, Sectorul 6

Tip job

Full time

Mobilitatea postului: Locatie stabilaTara: GermaniaRecrutare la distanta

🇺🇦 Автоматичний переклад українською

Descriere

Beneficii

  • Vas de Croaziera pe fluviile Europene cu salarii intre 1500 - 4000 EURO NET (in mana)

  • Vacanta platita de 2 sapatamani odata la aproximativ 8 saptamani lucrate

  • imbarcare imediata, transport asigurat sau rambursat dupa caz

  • cazare masa si transport sunt gratuite asigurate la bordul navei in cabina cu doua paturi si baie separata

  • 1 zi libera la bordul navei pe saptamana - platita

  • ZERO comision

  • contract de munca inregistrat astfel ca salariul BRUT este mai mare decat cel NET si taxele sunt platite de catre companie la statul unde este inregistrat contractul ( Elvetia, Franta, Malta, Cipru , Olanda)

  • asigurare medicala, asigurare accident cotizatie pensie, vechime inregistrata, indemnizatie copil

  • ore suplimentare platite sau recuperate conform codului muncii al tarii de incadrare

  • bonus de final de sezon

  • contractul se poate prelungi daca se doreste

  • imbarcari din Viena, Budapesta, Constanta, Amsterdam, Koln, Basel, Nuremberg, Paris, Lion, Avignon, Bordeaux

    Responsabilitati

  • Responsabil pentru o sectiune din bucatarie

  • Pregatirea si distribuirea tuturor meselor zilnice conform manualului de alimentatie (ciclul meniului)

  • Co-responsabil pentru atingerea si mentinerea standardelor si bugetelor companiei in departamentul alimentar

  • Asistenta pentru coordonator in comandarea proviziilor alimentare

  • Responsabil in colaborare pentru stocarea corespunzatoare a tuturor alimentelor si proviziilor de bucatarie

  • Responsabil în colaborare pentru manipularea corectă a întregului stoc de alimente, produse și echipamente din departamentul alimentar.

  • Responsabil in colaborare pentru o curatenie impecabila, igiena si ordine in zona bucatariei

  • Asistenta in realizarea inventarului bucatariei conform directivelor companiei.

  • Implicarea in programul de training de onboarding

  • Participa la organizarea inceputului si finalului de sezon

  • Inspectare periodica in restaurant a bufetelor.

  • Asistenta in alte departamente, daca este necesar, conform indicatiilor supervizorului.

Calificari

  • Vorbitor de limba engleza nivel conversational

  • Curs de calificare sau experienta ca si Bucatar

  • 1 an minim de experienta ca si bucatar intr-un local de alimentatie

  • in functie de experienta se poate ocupa o pozitie de la ajutor de bucatar, chef de partie, patiser, sous chef pana la executive chef.

Cerinte

  • independenta

  • flexibilitate

  • loialitate

  • cinste

  • obiectivitate

  • rezistenta la stres

  • respectarea regulilor HACCP

  • CV OBLIGATORIU INTOCMIT IN ENGLEZA

    BENEFICII

    *Vas de Croaziera pe fluviile Europene cu salarii intre 1550 - 2000 EURO NET (in mana) + tips pt pozitii"front house"

    Vacanta platita de 2 sapatamani odata la aproximativ 8 saptamani lucrate

    *imbarcare imediata, transport asigurat sau rambursat dupa caz

    *tipsuri de la pasageri pe anumite rute / linii de croaziera

    *cazare masa si transport sunt gratuite asigurate la bordul navei in cabina cu doua paturi si baie separata

    *1 zi libera la bordul navei pe saptamana - platita

    ZERO comision

    *contract de munca inregistrat astfel ca salariul BRUT este mai mare decat cel NET si taxele sunt platite de catre companie la statul unde este inregistrat contractul ( Elvetia, Franta, Malta, Cipru , Olanda)

    *asigurare medicala, asigurare accident cotizatie pensie, vechime inregistrata, indemnizatie copil

    *ore suplimentare platite sau recuperate conform codului muncii al tarii de incadrare

    *bonus de final de sezon

    *contractul se poate prelungi daca se doreste

    *imbarcari din Viena, Budapesta, Constanta, Amsterdam, Koln, Basel, Nuremberg, Paris, Lion, Avignon, Bordeaux

    RESPONSABILITATI

    • Ofera o experienta culinara de lux tuturor oaspeților in toate locațiile de la bord (Restaurante, Bar, Bistro și Room Service).

    •  Asigura cea mai buna experienta posibila în materie de servire a mesei pentru toti oaspeti nostri si pentru a acorda o atenție speciala oaspetilor cu nevoi speciale si cerinte dietetice.

    • Respecta programul de lucru, planurile de sectie și rotatiile si pentru a indeplini orice alte indatoriri suplimentare (cum ar fi indatoririle de la pasarela, incarcarea magazinelor, manipularea bagajelor, asistenta pentru micul dejun în camera), conform programului stabilit de catre Managerul Restaurantului si in functie de necesitati

    • Asigura un serviciu fluent si eficient in timpul mesei prin comunicare constanta cu oaspetii si bucataria

    • Asigura ca tot echipamentul este depozitat corespunzator si in siguranta atunci cand nu este in serviciu.

    • Raporteaza comenzile de lucru catre supervizori atunci cand se observa deficiente sau cand este necesara întreținerea și pentru a urmări comenzile de lucru intr-un mod prompt.

    • Completeaza corect formularul de inregistrare a lucrarilor in fiecare luna si pentru a-l prezenta Managerului Restaurantului intr-un mod prompt.

    • Respecta toate Politicile si Procedurile Companiei, Manualele și Directivele.

    • Alte responsabilitati, asa cum sunt atribuite, dar fara a se limita la cele mentionate mai sus. 

    Implicarea in programul de training de onboarding

    Participa la organizarea inceputului si finalului de sezon

    Asistenta in alte departamente, daca este necesar, conform indicatiilor supervizorului.

    Calificari

    Vorbitor de limba engleza nivel conversational

    Experienta intr-un restaurant sau hotel ca ospatr

    CERINTE

    independenta, flexibilitate, loialitate, cinste, obiectivitate, rezistenta la stres

    respectarea regulilor HACCP

    CV OBLIGATORIU INTOCMIT IN ENGLEZA

Aplicare pe website-ul angajatorului

Procesul de aplicare se va desfășura pe website-ul angajatorului. După ce apeși pe „Aplică”, vei fi redirecționat către website-ul respectiv.

Aplică acum

Localitate

Bucuresti, Sectorul 6

Bucuresti - Ilfov

Bucuresti - Ilfov, Bucuresti, Sectorul 6
ID: 269103341

Descarca aplicatia pentru telefonul tau