- Pagina principală
- Locuri de munca
- Munca in strainatate
- Hoteluri si restaurante
- Hoteluri si restaurante - Bucuresti - Ilfov
- Hoteluri si restaurante - Bucuresti
- Hoteluri si restaurante - Sectorul 6
Salariu
1 500 - 2 000 €
Localizare
Bucuresti, Sectorul 6
Tip job
Full time
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Descriere
Beneficii
Vas de Croaziera pe fluviile Europene cu salarii intre 1500 - 4000 EURO NET (in mana)
Vacanta platita de 2 sapatamani odata la aproximativ 8 saptamani lucrate
imbarcare imediata, transport asigurat sau rambursat dupa caz
cazare masa si transport sunt gratuite asigurate la bordul navei in cabina cu doua paturi si baie separata
1 zi libera la bordul navei pe saptamana - platita
ZERO comision
contract de munca inregistrat astfel ca salariul BRUT este mai mare decat cel NET si taxele sunt platite de catre companie la statul unde este inregistrat contractul ( Elvetia, Franta, Malta, Cipru , Olanda)
asigurare medicala, asigurare accident cotizatie pensie, vechime inregistrata, indemnizatie copil
ore suplimentare platite sau recuperate conform codului muncii al tarii de incadrare
bonus de final de sezon
contractul se poate prelungi daca se doreste
imbarcari din Viena, Budapesta, Constanta, Amsterdam, Koln, Basel, Nuremberg, Paris, Lion, Avignon, Bordeaux
Responsabilitati
Responsabil pentru o sectiune din bucatarie
Pregatirea si distribuirea tuturor meselor zilnice conform manualului de alimentatie (ciclul meniului)
Co-responsabil pentru atingerea si mentinerea standardelor si bugetelor companiei in departamentul alimentar
Asistenta pentru coordonator in comandarea proviziilor alimentare
Responsabil in colaborare pentru stocarea corespunzatoare a tuturor alimentelor si proviziilor de bucatarie
Responsabil în colaborare pentru manipularea corectă a întregului stoc de alimente, produse și echipamente din departamentul alimentar.
Responsabil in colaborare pentru o curatenie impecabila, igiena si ordine in zona bucatariei
Asistenta in realizarea inventarului bucatariei conform directivelor companiei.
Implicarea in programul de training de onboarding
Participa la organizarea inceputului si finalului de sezon
Inspectare periodica in restaurant a bufetelor.
Asistenta in alte departamente, daca este necesar, conform indicatiilor supervizorului.
Calificari
Vorbitor de limba engleza nivel conversational
Curs de calificare sau experienta ca si Bucatar
1 an minim de experienta ca si bucatar intr-un local de alimentatie
in functie de experienta se poate ocupa o pozitie de la ajutor de bucatar, chef de partie, patiser, sous chef pana la executive chef.
Cerinte
independenta
flexibilitate
loialitate
cinste
obiectivitate
rezistenta la stres
respectarea regulilor HACCP
CV OBLIGATORIU INTOCMIT IN ENGLEZA
BENEFICII
*Vas de Croaziera pe fluviile Europene cu salarii intre 1550 - 2000 EURO NET (in mana) + tips pt pozitii"front house"
Vacanta platita de 2 sapatamani odata la aproximativ 8 saptamani lucrate
*imbarcare imediata, transport asigurat sau rambursat dupa caz
*tipsuri de la pasageri pe anumite rute / linii de croaziera
*cazare masa si transport sunt gratuite asigurate la bordul navei in cabina cu doua paturi si baie separata
*1 zi libera la bordul navei pe saptamana - platita
ZERO comision
*contract de munca inregistrat astfel ca salariul BRUT este mai mare decat cel NET si taxele sunt platite de catre companie la statul unde este inregistrat contractul ( Elvetia, Franta, Malta, Cipru , Olanda)
*asigurare medicala, asigurare accident cotizatie pensie, vechime inregistrata, indemnizatie copil
*ore suplimentare platite sau recuperate conform codului muncii al tarii de incadrare
*bonus de final de sezon
*contractul se poate prelungi daca se doreste
*imbarcari din Viena, Budapesta, Constanta, Amsterdam, Koln, Basel, Nuremberg, Paris, Lion, Avignon, Bordeaux
RESPONSABILITATI
Ofera o experienta culinara de lux tuturor oaspeților in toate locațiile de la bord (Restaurante, Bar, Bistro și Room Service).
Asigura cea mai buna experienta posibila în materie de servire a mesei pentru toti oaspeti nostri si pentru a acorda o atenție speciala oaspetilor cu nevoi speciale si cerinte dietetice.
Respecta programul de lucru, planurile de sectie și rotatiile si pentru a indeplini orice alte indatoriri suplimentare (cum ar fi indatoririle de la pasarela, incarcarea magazinelor, manipularea bagajelor, asistenta pentru micul dejun în camera), conform programului stabilit de catre Managerul Restaurantului si in functie de necesitati
Asigura un serviciu fluent si eficient in timpul mesei prin comunicare constanta cu oaspetii si bucataria
Asigura ca tot echipamentul este depozitat corespunzator si in siguranta atunci cand nu este in serviciu.
Raporteaza comenzile de lucru catre supervizori atunci cand se observa deficiente sau cand este necesara întreținerea și pentru a urmări comenzile de lucru intr-un mod prompt.
Completeaza corect formularul de inregistrare a lucrarilor in fiecare luna si pentru a-l prezenta Managerului Restaurantului intr-un mod prompt.
Respecta toate Politicile si Procedurile Companiei, Manualele și Directivele.
Alte responsabilitati, asa cum sunt atribuite, dar fara a se limita la cele mentionate mai sus.
Implicarea in programul de training de onboarding
Participa la organizarea inceputului si finalului de sezon
Asistenta in alte departamente, daca este necesar, conform indicatiilor supervizorului.
Calificari
Vorbitor de limba engleza nivel conversational
Experienta intr-un restaurant sau hotel ca ospatr
CERINTE
independenta, flexibilitate, loialitate, cinste, obiectivitate, rezistenta la stres
respectarea regulilor HACCP
CV OBLIGATORIU INTOCMIT IN ENGLEZA
Aplicare pe website-ul angajatorului
Procesul de aplicare se va desfășura pe website-ul angajatorului. După ce apeși pe „Aplică”, vei fi redirecționat către website-ul respectiv.
Localitate
Bucuresti, Sectorul 6
Bucuresti - Ilfov